Advertisement

Eşref Gani : Afganistan'da kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi ... - Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı.

Eşref Gani : Afganistan'da kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi ... - Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı.. Afganistan seçim komisyonu beş ay önceki seçimlere ilişkin nihai kararını açıklayarak cumhurbaşkanı eşref gani'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. İnternet kullanıcıları tarafından afganistan bağımsız seçim komisyonu'nun yaptığı açıklama sonrası araştırılıyor. 15 mayıs 2018, 15:07 0 yorum. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti.

Afganistan'da Devlet Başkanı Eşref Gani ve rakibi Abdullah ...
Afganistan'da Devlet Başkanı Eşref Gani ve rakibi Abdullah ... from foto.sondakika.com
Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış… En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti. İşte o anlar 12:30 20.07.2021. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. En çok okunan haberler clear_all.

Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel eşref gani haber sayfasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur. Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti. Birçok kişi gani hakkında bilgi edinmek istiyor. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. 30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı.

Toplam 214 eşref gani haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı.

Eşref Gani'nin mitinginde bombalı saldırı - Timeturk Haber
Eşref Gani'nin mitinginde bombalı saldırı - Timeturk Haber from www.timeturk.com
Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü. Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti. Eşref gani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı.

30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Haberler / poli̇ti̇ka erdoğan'dan eşref gani'ye taziye mesajı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan'daki patlamada hayatını kaybedenler için cumhurbaşkanı eşref gani'yi arayarak. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. En çok okunan haberler clear_all. Eşref gani haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel eşref gani haber sayfasında yer alıyor. Eşref gani ile ilgili haber, galeri ve video içerikleri. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti.

Afganistan bağımsız seçim komisyonu, kesin olmayan sonuçlara göre, eşref gani'nin yeniden cumhurbaşkanlığına seçildiğini. Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı. Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde. Afganistan seçim komisyonu beş ay önceki seçimlere ilişkin nihai kararını açıklayarak cumhurbaşkanı eşref gani'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu.

Eşref Gani: Kan dökülmesini önlemek için ayrılmaya karar ...
Eşref Gani: Kan dökülmesini önlemek için ayrılmaya karar ... from i12.haber7.net
Eşref gani haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel eşref gani haber sayfasında yer alıyor. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış… Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Eşref gani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü. Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı.

En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada.

Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Eşref gani ayrıca, taliban'a afgan pasaportları sunmaya ve onlarla bir barış anlaşması imzalama girişimi olarak onları afganistan'da meşru bir siyasi grup olarak tanımaya istekli olduğunu söyledi. Eşref gani | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. 30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış… Afganistan seçim komisyonu beş ay önceki seçimlere ilişkin nihai kararını açıklayarak cumhurbaşkanı eşref gani'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. Afganistan'da eşref gani cumhurbaşkanı seçildi. Eşref gani haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel eşref gani haber sayfasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da.

Posting Komentar

0 Komentar